2674033272 6939789544 Περαχώρι, Ιθάκη kpkantil@yahoo.gr
hero image

Σιδηροκατασκευές
ALKI Κανδυλιώτης Κωνσταντίνος - Κατασκευή Κουφωμάτων Αλουμινίου Ιθάκη -  Τοποθέτηση - Επισκευή - Σιδηροκατασκευές Ιθάκη 

Η επιχείρηση ALKI Κανδυλιώτης Κωνσταντίνος εδρεύει στο Βαθύ της Ιθάκης και δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τομέα των συστημάτων αλουμινίου και των μεταλλικών κατασκευών με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο συνδυασμένη με την άριστη τεχνογνωσία και τη συνεργασία μας με τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα των αλουμινίων έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και μια υψηλή θέση στην προτίμησή σας. Στην επιχείρηση ALKI Κανδυλιώτης Κωνσταντίνος αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευή αλουμινίου, μελέτη - σχεδιασμό - τοποθέτηση κουφωμάτων και προϊόντων αλουμινίου, κάγκελα, πόρτες, πέργκολες και παντός είδους ειδικές κατασκευές για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Σε όλα τα κουφώματα εφαρμόζονται διπλά ενεργειακά κρύσταλλα κατασκευής μας για περισσότερη ασφάλεια, αντοχή και μόνωση.

 Αναλαμβάνουμε σιδηροκατασκευές παντός τύπου προσφέροντάς σας άριστη ποιότητα κατασκευής και ένα ιδανικό αποτέλεσμα, βάσει των συμφωνημένων προδιαγραφών και τηρώντας πάντα το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί σε συνεργασία με τον πελάτη. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε και την επισκευή και συντήρηση των μεταλλικών κατασκευών σε οικονομικές τιμές.

Το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να  δημιουργήσει σιδηροκατασκευές άψογης ποιότητας και αισθητικής, κλασικές ή μοντέρνες, μοναδικές και λειτουργικές, που διατηρούν την αξία τους στο χρόνο και μπορούν να κάνουν τον χώρο σας να ξεχωρίζει. Ακόμα, μπορεί να σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσης, δίνοντάς σας ένα μοναδικό και οικονομικό αποτέλεσμα.      
 
Η επιχείρησή μας διαθέτει τον απαραίτητο & σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για την κατασκευή κάθε μεταλλικής κατασκευής, όπως: 
Στέγαστρα / Πατάρια / Αυλόπορτες / Κάγκελα Ανοξείδωτα / Σκάλες μεταλλικές / Περιφράξεις / Πόρτες / Γκαραζόπορτες / Πέργκολες / Κιόσκια / Inox κατασκευές / Ειδικές κατασκευές

 
Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό μέσα από κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με εγγύηση ποιότητας, εφαρμογής και αντοχής.

 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας προσφορά!

 Κανδυλιώτης Κωνσταντίνος
 Βαθύ Ιθάκης
 Τηλ: 2674033272, 6976406956 / 6939789544