2674033272 6939789544 Περαχώρι, Ιθάκη kpkantil@yahoo.gr
hero image

Κουφώματα Αλουμινίου
ALKI Κανδυλιώτης Κωνσταντίνος - Κατασκευή Κουφωμάτων Αλουμινίου Ιθάκη -  Τοποθέτηση - Επισκευή - Σιδηροκατασκευές Ιθάκη 
Η επιχείρηση ALKI Κανδυλιώτης Κωνσταντίνος εδρεύει στο Βαθύ της Ιθάκης και δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τομέα των συστημάτων αλουμινίου και των μεταλλικών κατασκευών με συνέπεια και επαγγελματισμό.
 
Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο συνδυασμένη με την άριστη τεχνογνωσία και τη συνεργασία μας με τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα των αλουμινίων έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και μια υψηλή θέση στην προτίμησή σας. Στην επιχείρηση ALKI Κανδυλιώτης Κωνσταντίνος αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευή αλουμινίου, μελέτη - σχεδιασμό - τοποθέτηση κουφωμάτων και προϊόντων αλουμινίου, κάγκελα, πόρτες, πέργκολες και παντός είδους ειδικές κατασκευές για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Σε όλα τα κουφώματα εφαρμόζονται διπλά ενεργειακά κρύσταλλα κατασκευής μας για περισσότερη ασφάλεια, αντοχή και μόνωση.
 
Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό μέσα από κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με εγγύηση ποιότητας, εφαρμογής και αντοχής. Διατηρούμε μακροχρόνια συνεργασία με τις πιο γνωστές εταιρείες στον τομέα μας για να εξασφαλίζουμε για εσάς τα πιο άρτια προϊόντα.
 
Ειδικά συστήματα αλουμινίου
Τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, αποτελούν νέα γενιά συστημάτων, με υψηλή λειτουργικότητα και αισθητική. Αποτελούν σημαντική πηγή εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς κατασκευάζονται με συγκεκριμένες προδιαγραφές και τα κουφώματα φέρουν ενεργειακούς υαλοπίνακες.

 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας προσφορά!

 Κανδυλιώτης Κωνσταντίνος
 Βαθύ Ιθάκης
 Τηλ: 2674033272, 6976406956 / 6939789544