2674033272 6939789544 Περαχώρι, Ιθάκη kpkantil@yahoo.gr
hero image

Συνθετικά Κουφώματα Αλουμινίου
ALKI Κανδυλιώτης Κωνσταντίνος - Κατασκευή Κουφωμάτων Αλουμινίου Ιθάκη -  Τοποθέτηση - Επισκευή - Σιδηροκατασκευές Ιθάκη 

Η επιχείρηση ALKI Κανδυλιώτης Κωνσταντίνος εδρεύει στο Βαθύ της Ιθάκης και δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον τομέα των συστημάτων αλουμινίου και των μεταλλικών κατασκευών με συνέπεια και επαγγελματισμό.
 
Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο συνδυασμένη με την άριστη τεχνογνωσία και τη συνεργασία μας με τις κορυφαίες επιχειρήσεις στον τομέα των αλουμινίων έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και μια υψηλή θέση στην προτίμησή σας. Στην επιχείρηση ALKI Κανδυλιώτης Κωνσταντίνος αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευή αλουμινίου, μελέτη - σχεδιασμό - τοποθέτηση κουφωμάτων και προϊόντων αλουμινίου, κάγκελα, πόρτες, πέργκολες και παντός είδους ειδικές κατασκευές για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Σε όλα τα κουφώματα εφαρμόζονται διπλά ενεργειακά κρύσταλλα κατασκευής μας για περισσότερη ασφάλεια, αντοχή και μόνωση. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό μέσα από κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με εγγύηση ποιότητας, εφαρμογής και αντοχής. Διατηρούμε μακροχρόνια συνεργασία με τις πιο γνωστές εταιρείες στον τομέα μας για να εξασφαλίζουμε για εσάς τα πιο άρτια προϊόντα.

 

ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Είμαστε πιστοποιημένοι κατασκευαστές και παράγουμε συνθετικά κουφώματα PVC υψηλής θερμομόνωσης, στεγανότητας και ασφάλειας με μηχανισμούς πολλαπλών κλειδωμάτων σε διάφορους χρωματισμούς RAL και ξύλου. Τα καταλληλότερα κουφώματα για παραθαλάσσιες περιοχές διότι δεν επηρεάζονται από την θαλάσσια αλμύρα.

 

 

 
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην παραγωγή συνθετικών κουφωμάτων PVC υψηλής ποιότητας και θερμοδιακοπτόμενων κουφωμάτων καθώς και την κατασκευή πέργκολων για την σκίαση του ιδιωτικού και επαγγελματικού σας χώρου.

 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας προσφορά!

 Κανδυλιώτης Κωνσταντίνος
 Βαθύ Ιθάκης
 Τηλ: 2674033272, 6976406956 / 6939789544